hi mommy semuaa .

hi saya tgh pregnant 28 weeks nak tnya normal ke perut rasa penuh je selalu , keras lepastu rasa mcm kebas kadang sakit ye jugak . mcm rasa lepas kena tumbuk tapi tk thu nk explain mcm mana . ada tk yg rasa mcm ni jugak ?

1 Balas

https://community.theasianparent.com/q/bagi-yg-berpengalaman-kontraksi-palsu-ni-berlaku-tiap-tiap-hari-ke-terkejut/3834946?d=android&ct=q&share=true Saya pun ada bertanya hal ni masa kandungan nak masuk week30. Boleh tengok pada link tu, ada jawapan2 yg membantu, insya Allah