Pregnant 15weeks

Hi mommy, normal ke time ngandung ni takleh berdiri lama ? Masalah saya kalau saya berdiri lama mata akan jadi gelap , kepala jadi nk pening , gelap mata lepastu rasa mcm nak pengsan 😭 jantung saya pun rasa mcm laju tapi tk selalu. Ada time je dia jadi mcm laju rasa berdebar mcmtu ? Kenapa ya ? #firstbaby #bantusharing #ingintahu

5 Balas

Masachekup misi ada bgtau,kalau rs gelap,berpusing,pedih ulu hati,skt kepala,tu tanda ibu nk kena sawan,segera pegi hsptl..

saya pun sama kalau diri lama pening n mcm pitam, dh check darah semua ok..rasanya pembawakan kot

tak normal. Darah awak rendah kot ni. Sila ke klinik segera sebelum terjadi apa2

Kena pergi check dear. Takut bp tinggi atau terlampau rendah

awak ada mslh darah ni.. x normal tu..pergi check klinik segera..

10mo ago

Tapi tak selalu awk, kadang2 je jadi mcmni . Baru bulan lepas sy gi check up hb sy okay doc ckp 🥺 ada apa2 effect dekat baby ke kalau mcmni ? 🥺