Maggi .

Saya teringin nak makan maggi kari . Tapi sekarang ni saya menunggu hari untuk bersalin, boleh ke makan maggi?

7 Balas

Sy dlu mse alahan, megi je sy dpt mkn.. Wlopun xboleh msuk byk pun, skurangyaa ade jgk buat alas2 perot.. Tp sy mkn megi yg pama tu, org ckp x elok, tp nk buat mcm mna mmg tekak xleh nk masuk ape2..Suami pun bg je sy mkn, kesian ke istri xleh mkn ape2, smpai bpe belas week jugak laa sy mkn megi pama tu .. pastu hlg alahan sy dh boleh mkn mcm2, sy pun dh xmkn megi..Hhe

Mlm tdi sy bru je mimpi mkan meggi.. sbb tahan diri tak nak makan meggi smpai trbawa2 ke mimpi.. hahaha.. t nak mkan la sikit buat ilang tringin..

makan jeww sis....nnt bila dah bersalin mmg x blh makan dah benda tu sbb dlm pantang...nnt kang nangis2 nk makan maggi karii😂😂😂😂

Saye hari tu teringin maggi ayam.. saye makan je walaupun suami komplen, biase nye kalo teringin kite makan skit je.. xabis pun

makan je sis..nanti dah kena pantang 😁😁

Makan jela sis utk hilang rasa teringin

Makan jlh awk...