Maggi kari

Hai mommies…. Saya nak tnya maggi kari boleh makan tk? Sbb ada yg kta tk boleh takut effect baby…. Tpi teringin😅😅

5 Balas

Boleh je sis, makan untuk amik rasa sikit2 tu boleh la. Depends atas perut masing2 tkut ad yg x tahan dgn maggi jdi sakit perut ke apa. Tpi sy msa pregnant makan je 1 cup atau platik tu😂

sy makan je maggi masa mengandung, tp letak la sayur sawi, telur, jd ada la fiber + protein dalam megi tu hihi

Sy boleh kata setiap mggu makan.. sebab kadang lapar sgt. Dah muak roti and biskut. Alhamdulillah baby okay je skrg

Sy mkn je smpai lh dh nk bersalin

Boleh je. Cuma jangan berlebihan