Durian

Saya teringin nak makan durian, jadi harini saya makan seulas durian. Then rasa badan tak selesa, perut rasa berombak macam baby tengah aktif. Kenapa ye

22 Balas

masa musim durian sy dh masuk 8 bulan.. mkn jg tp xbanyak... ada lh dlm 10 ulas tp xselalu ada dlm seminggu sekali.. sekali mkn dlm2,3 ulas.. bb bl mkn ada msa sakit kepala.. tp baby xkikking cuma diam je..bb xbanyak.. suami pon xbg mkn banyak takut baby panas..