Makan durian 33week

Saya makan seulas durian je sbb teringin...tapi sekarang saya rasa pening kepala dan sakit perut.. perlu saya ke klinik ke utk check atau nnt akan hilang sakit tu ???

2 Balas

kalau skit trus je check dkt klinik .. sbb durian tu kira panas walau makan sikit rasa sya seulas tu mcm byk je😅 better pi check laa ..

byk kn minum air masak dan kerap mndi. sbb badan pnas tu. ade sesetengah durian yg kuat kndungan gas nye wlaupun mkn seulas.