Durian

Saya teringin nak makan durian, jadi harini saya makan seulas durian. Then rasa badan tak selesa, perut rasa berombak macam baby tengah aktif. Kenapa ye

22 Balas

Sy pon mkn durian xingt dunia msa musim durian ritu.... Msa mkn tu bby dlm perut mcm terlau aktif berombak sakan dy bila kita tgh mkn ..then bila kita stop mkn dy pon kurang aktif bila smbung mkn balik dy akn aktif balik...😅😅😅 Alhamdulillah xde apa2 sy bnyak kn mnum air ...bak kta mak mntua bby suka durian tu hahaha .....