Durian

Saya teringin nak makan durian, jadi harini saya makan seulas durian. Then rasa badan tak selesa, perut rasa berombak macam baby tengah aktif. Kenapa ye

22 Balas

Hrni sy makan 7 ulas 😂. Lps makan mmg akan poning2 lalat.... sllu gak makan durian tp masa check up Alhamdulillah ok jek. Lps makan kene minum air masak bnyk2

5y ago

Kalau baby aktif sy xrisau tp kalau dy x aktif tu yg risau 😄...dalam sejam mmg akan ada gerakan baby