susu formula

Hello mumy .. anak saya bf mom . Tp berat dia tak berapa naik . Saya nak cuba bagi susu formula . Tapi anak sya macam taknak susu tepung . Ada tips tak macam mana nak tarik minat baby minum susu tepung ? Sis dah try susu duchlady & dugro .. dua2 taknk ..

1 Balas

Xbrpe naik??bwh garisan kuning ke,klau msih elok ats grisan kuning itu kira normal..sllu klau bby dh biasa bf mmg akn reject susu formula n botol,misi yg suruh topup susu formula ke?? mummy kne mkn bnyk2 la. Mkn bnde yg bnyk kasiat. Xpe jgn risau gemok.. Sbb myusu kn blh bakar kalori...