Baby Taknak Susu

Hi nak tanya anak saya sekarang setahun 4 bulan dan dia sekarang memang taknak langsung minum susu. kalau bagi air yang warna macam susu, memang dia melalak taknak minum . dah try bagi pakai botol susu dye taknak. kalau bagi guna cawan pun, dia macam nak muntah. tapi bab makan takde hal, lagi kuat makan sekarang. Kalau macam tu okay ke ?

2 Balas

atas setahun atau 2 tahun rsenya susu bkn mknan utama dah. lupa lak sy umur brpa. klau anak sis tkmo susu sis gnti sumber kalsium lain dlm mkanan. byk sumber kalsium selain susu. cth cheese, tauhu, tempe, kekacang, dll.

5mo ago

ada. okay nanti saya follow. thank you suggest ❤️

cuna try perisa madu atau coklat pula sis.

5mo ago

Boleh suggest tak yang mana ?