nak minta pendapat

saya tak period dah 3bulan. sy amik perancang depo. setahu saya normal kalau cucuk depo xperiod lama. tapi tadi husband ckap "xnak cuba cek ke upt,mana tahu preg". haish ttba je terus risau. padahal sblm ni oke je confdent xpreg. ibu2 rasa saya ptt cek x upt. malas rasa nak cek tp takut juga kalau preg. ada x yg anak baru 5 bulan dh mengandung lgi? risaunya.

1 Balas

Cek je dlu upt...sb kadang depo Ganggu period bulanan..ats bdn/hormon seseorng