Assalammualaikum

Period saya last bulan 10, minggu lepas ada test upt tapi negetif. Sekarang memang rancang untuk mengandung. Sebelum ni saya ambil cucuk depo, lps berhenti depo period normal. First period lps bhnti depo bulan 7. Adakah period tak teratur sebab cucuk depo? Atau masalah lain? Atau awal cek upt? Patut ke saya jumpa doc? #maaftanya

4 Balas

Sbb depo/hormon tk stabil kot. Klu last period bulan 10, dh 2 bulan tk dtg jika pregnant upt akan tunjuk + dh sbb dh delay dlm 8-9w. Boleh je jumpa doc utk cek sbb awak mmg nk ttc kan 🤗

Sy cucuk depo last bln 12 2021. .bulan 10 2022 pregnant n gugur.. Bln 11 dtg period.. Cek bln 12 sbb xmai period, tau2 pregnant.. Memg depo buat period stop trus

depo mmg kebanyakkan ganggu haid

hormon xstabil tu