Mummy manage masa macam mana ?

Saya tak lama lagi akan bersalin anak no.2. Anak first saya sekarang dalam fasa explore. Dia suka korek mata, korek hidung saya time tidur. Jadi, saya risau dia akan buat perkara sama pada adiknya. ? Boleh tak mummy yang ada pengalaman jaga anak sepenuh masa lebih dari sorang share jadual masa. tQ.

1 Balas

Ank pertama brapa tahun...ok je...nati slalu perhatikan apa ank 1st buat...btau xboleh buat cmtu....kene lebih alert la

4y ago

Blh tu sis....lebih kurg mcm masa ank ke4 sy lahir yg no 3 tu dia ngam2 2y...cuma mmg kena lebih alert sket la....sbb mmg kita xleh nk jangka apa dorg nk buat tu😁