Tahi hidung anak

Salam semua. Macam mana korang korek tahi hidung anak ya? Baby saya baru sebulan lebih. Hidung dia banyak tahi hidung tu.. risau 😭#firstmom

3 Balas

plg senang , ambil cottonbud khas utk baby , lpstu basahkan dgn air suam .. korek mcm biasa tapi slowslow .. anak sy pun baru sebulan lebih .. sy buat mcm tu jee

Saya pakai tweezer khas utk hidung baby tu. Ada jual kat shopee. Murah jee dalam rm0.90 jee. Mudah nak tarik.

12mo ago

Thank you 🥹

saya pakai kepit yg org cabut uban tu

12mo ago

Nak try macam ni.. tapi takut 🤧