Tak lalu makan

Saya tak lalu makan, hanya minum air dan makan buah je, berat pun turun mendadak, setiap hari kebulur, tapi bila makan, makanan tu tak masuk, tekak tertutup, paksa2 last2 muntah. Macam mana ya...mintak tolong

1 Balas

kena try n error makanan mana sesuai dan puan blh terima dan mkn..mcm sy dlu try memcm mkn xok..last2 bubur nasi je blh mkn..kena makan makanan brkhasiat ms awl kehamilan ni..sbb bby br nk build sblm jd bby yg sempurna..jd nk tak nk kena pksa makan even rs selera trtutup n etc

4w ago

sm2😉✌🏻