Upt postive naik dua line tapi kabur

Saya tak datang period lagi. Ikutkan minggu ni period. Bila saya cek hari selasa baru ni. Saya saja cek naik 2 lain tapi kabur sngt. Tapi esok pagi saya cek balik upt takde naik dua line . Semalm pegi scan doktor ckp tak nampak lagi tapi rahim saya tebal. Doktor kata bole jadi antara dua nk dtg period or kantung baru nak jadi. Saya terlalu awal ke cek ?

1 Balas

Kalau check upt, dah boleh dah. Tapi kalau scan, terlalu awal. Sebab berdasarkan pengalaman Ibu2 lain yg saya baca, paling awal boleh scan dan nampak kantung serta denyutan nadi baby adalah 8 weeks ke atas. Kalau scan sebelum tu, mmg tak nampak. Semoga dipermudahkan urusan ye awak. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Sama2. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕