tak boleh minum air mineral

saya tak boleh minum air mineral. minum je terus muntah.dari kandungan 2bulan xboleh dan skg dh masuk 4bulan.. ada tak yg macam saya?

2 Balas

bahaya tu..kena jgk minum sis..air putih x bole kurang dr 2 liter sehari kena minum.nnt efek kandungan..akn timbul mslh lain pulak.jgn amalkan minum manis2 byk sgt nnt sangkut kencing manis lg susah nak kena pegi klinik byk kali stiap 2 mggu sgt penat..cuba letak buah2 dlm air kosong sis..potong n masukkan bg ada rasa manis2 or masam skit ke..manis buah xpe lg jgn tambah gula tu yg bhya nnt..

Dulu sy mcm sis juga tp sy try minum jugak.1 Hari 1 gelas,,, dah 5 bulan baru boleh minum air kosong,, sebelum prgnant memg suka air kosong,, lepas pregnant xsuka,,, suka manis2,, skrg dah ok 26 week