mineral water

ada yang macam saya ke mami semua. Saya hanya boleh minum spritzer mineral water sahaja. Terpaksa kehulu kehilir bawak botol mineral water. Air kosong yg dijerang, air coway atau cuckoo semua tak boleh masuk. Mesti kembung perut dan rasa mual.

2 Balas

sama dgan saya, air biasa tak boleh nak minum, nak minum yg biasa pun kena air panas mendidih baru boleh minum. Sekarang ni dapat minum air mineral sahaja walaupun suhu bilik, Alhamdulillah boleh minum. Tak pe la, mahal pun mahal la, janji dapat minum air. 🥲

11mo ago

sama. betul kena minum air panas yg mendidih. kalau suhu bilik mineral je . harap sekejap je la alahan ni.

normal..alahan la tu