Muntah air mineral

Salam ibu2. Mcm mana kalau kes mcm saya ni. Minum air mineral je muntah. Xdan nak masuk. Smpai sy fobia nk minum. Doktor suggest minum jus or apa2 air asal masuk. Tapi, tk naik ke kandungan gula saya? Kesian kat anak dlm perut ni sy xlalu minum air. #firstbaby

3 Balas

sy pun tak blh minum air langsung. sy campur sikit air 100 plus limau dlm air( sikit je utk rasa) baru blh minum. Dr awal sampai bersalin minum mcm tu je

jus tu klu xde campur gula ok je minum...mcm sy kalau xboleh minum air kosong sy akan campur perasa sikit bg ada rs buah...

ada orang minum air mineral muntah , tapi air coway mcm tu tak muntah , banyak jenis lagi air kosong ni .. 😊