20 weeks sebenarnya brpa bulan?

Due awl blan 6. Tp xtau kiraan bulan klau 20 mggu

8 Balas

itula kadang2 tertanya jugak kan . kalau ikut bulan 1 skrg ni berbaki lagi 5 bulan hahaha tapi dah 20 minggu . btw hi saya pun dah masuk 20 minggu harini , due 8/6 😀

20 minggu 5 bulan dah sebab 1 bulan 4 minggu je so anda kini dah sampi 5 bulan tahniah momyyyy😀

20mggu bahagi dgn 4mggu dpt jwpan tu la bulan kta sis. Hehe btw, kta sma 20mggu

Samala due awal jun. harini sy masuk 20 weeks. Take care jaga diri.

5bulan sis..due date kita sama awl bulan 6😊

dh masuk 5 bulan sis..sy pon 20minggu 2 hari...

Boleh refer sini 😁

4 bulan lebih.