Maaf Bertanya

Saya tadi baru lepas "tutt" ngn si suami. Tapi lepas kejadian, rasa sakit dkt celah kangkang, dan nak kata ngilu kt urat kentut kot. Normal ke tu? Dan last dkt saya punya kemaluan dapat rasa tgn baby gerak gerak haa mcm tu. Maaflaa saya tk pandai nak terangkan. Firstime pregnant, skg dah 36weeks 3days. Terima kasih bg yang menjawab ?

1 Balas

Oo dah masak ranum. Hehe. Normal la tu. X lame lg baby nak kluar..

5y ago

Ohhh yeke sis. Thankyou thankyou 😍