Pundi kencing

Hai mommies. Skg dah 37w4d. Normal ke klo rasa ngilu2 kat pundi kencing time baby aktif gerak? Dia punya ngilu bkn main. Mcm nak tkencing on the spot 😂 sakit wohh.

2 Balas

normal sis. baby makin besar. sy dulu hujung2 trimester pakai kain batik ja,supaya senang nak kencing. bila baby gerak,terus ke toilet. sy rasa mcm nak tidur ja kt toilet tu sebab asyik nak kencing ja🤣🤣

Sy dri 32w dah rasa ngilu2 dekat pundi kencing seksa betul . Skrg 36w3d rasa lain macam kt bwh klau cangkung rase mcm terbukak . Seram betul dah lah first time pregnancy 😭