34w+

Hai saya nak tany..mcm mana nk tahu tanda2 bersalin..and normal ke kalau kita rasa sakit area kemaluan n celah kangkang tu..1st baby ..maaf sekadar tny

4 Balas

Sy nk msok 38weeks..tgh lalui skrg..sakit yg amat..kpala baby cek kt klinik sparuh da msok jln sbb sy travel jauh kot..tgu turun tanda je ni..kalau bole nk cpt2 je brnk..hihi

4y ago

Hahaha... Same lah saya.. Sekarang dah 38weeks.. Dah start sakit2. Lagi2 baby dah masuk laluan nie.. Dekat rmah mmg pakai kain batik je 🤣🤣🤣

normal sis ..sy pun tgh mgalami nya skrg ..sy dh 36w .. doktor kata kpla bby dh masok skit dkt laluan dia

Normal sis...saya pon mcm tu...ari tu kena cek d klinik...kepala baby d bawah sudah...risau pon ada ni...

Normal, sbb kandungan makin besar, lps bersalin nnt akn beransur hilang sakit tu