Darah haid atau apa?

Hi.. saya sudah lewat haid selama 7hari dan semlm hanya period sikit sj.subuh baru keluar bnyk.bila.mandi dlm jam8 rasa yg tdk selesa.sy sertakan gambar.. terima kasih...

Darah haid atau apa?
12 Balas

buat NSFW ye sis pic nya .. kesianlah pada kami yg trkejut2 ni bila tgk feeds..huhu..

3y ago

oh faham2. hehe tq sis

geli btol la bila tgh syok scroll nmpak gmba camni.. xreti guna nfsw ke apa ? aduhai

3y ago

myb dia xtau

x de test upt ke sis?sptt dh lwt sis kne buat test dlu bru thu preg or x

Cuba check upt dlu.. If double line, pergi hospital terus sis..

tkut2 je sis mcm kegugurn..... tau

tekejut kite..buka2 trus keluar ini

3y ago

darah ketulan haid puan....mesti sakit kan ? sy slalu ada cm ni ya Allah skli dgn sengunggut....sampai kdg bangun x dpt ...sakit ya ampun...

nsfw please

mcm period

period