Spotting atau period

Period sy selalu on time atau lewat 1-2 hari je. Tapi ni dah 16hari lewat. Hari ke 17 keluar lendir coklat dan darah. Ada mommy2 yg pernah alami tak? Ni tanda awal kehamilan atau haid? sbb keluar dlm bentuk lendir coklat dan darah, bukan spotting mcm titik2 sikit mcmtu. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Check upt sis, lewat 16 hari patutnya dah terang double line if pregnant. Kalau upt negative, boleh jadi yg keluar tu darah period. Hormon kacau that’s why keluar lambat. Kalau positive, any bleeding tak normal. Saya keluar spotting coklat harini & esok terus bleeding 3 hari. Doktor sahkan gugur. Terkilan sbb lambat ke klinik Both situations ni saya pernah alami. Jadi nak taknak kena check upt

9mo ago

terima kasih sis, semoga dipermudahkan urusan sis.. sy risau sangat sbb belum check upt. harini rasa cramp perut mcm nak period..