Darah selepas haid...

Saya baru lepas bersalin 10.10.2020. Nifas keluar 30hari. Hari ke 10 nifas stop terus dtg haid 7hari. 4hari lepas haid stop dtg lagi darah. Darah ap ye selepas haid ? Harini cukup 11hari datang darah tu. Mommies ada pengalaman datang darah selepas haid ? #bersalinnormal

1 Balas

rasanya ia msih dlm nifas..mcm sy dlu alaminya selama 60 hari..ada ms dia stop few.days..pastu ada balik..tnye mil..mil kata pling awal abis nifas 44hari..pling lm 60 hri..depend..xsmua org sm alaminya..ada yg stop cpt..ada yg lm..ikut islam pling lm 60hari..mg dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin