Saya sudah 2 bulan lebeh tapi belom lagi daftar diklinik kerana baru habis quarintine. Berisiko tak?

Saya sudah 2 bulan lebeh tapi belom lagi daftar diklinik kerana baru habis quarintine. Berisiko tak? Nak pergi haritu maseh takdpt sebab tiba2 my sejahtera kunin sebab pergi tempat ada kes . Tapi sy takda simptom. Apa cara untuk saya jaga kandungan sebelom daftar klinik ye? Anak pertama.

1 Balas

Sebaiknya puan call kk tempat puan nak daftar utk dapatkan confirmation.