Cara daftar Sijil lahir untuk single mothers

Hi Mummy2 …sy punya due date 23/2 tapi sy blm Ada sijil nikah ,bukan sy tak Nak berusaha tapi boyfriends saya tiba2 ada perempuan lain Jadi boleh ke saya daftar sıjil lahir anak saya nanti ? Kalau boleh , ada tips tak untuk saya? #firsmom #anak_first

5 Balas

boleh ja buat sijil lahir kat jpn .. xnk letak abdullah boleh pilih 99 nama Allah .. dekat hospital lepas bersalin nnti kena ada waris yg datang ambil .. jkm akan interview waris mcm mna nk jaga baby tu atau nk bg kt org .. waris tu xsemestinya mak ayah awk .. abg / kakak pon boleh .. spupu pon boleh .. semoga dipermudahkan urusan awk ..

5mo ago

Terima kasih banyak2🥰Harap di Permudakan urusan sis

Pergi JPN je sis. Register sama mcm org lain. Apa2 pun kuatkan semangat jgn down and jgn peduli org kata apa. Tahniah sebab jaga kandungan. Awk dh atasi satu benda, jd awk boleh atasi yg akan datang.

5mo ago

Thank you sgt membantu

boleh je awk daftar sendiri. nanti hospital beritahu apa yg awk perlu bawak nanti. cuma nanti bahagian bapa tu kosong la. sebab awk pun takde sijil kawin kan.

5mo ago

Ohh tak kisah …biar je janji ank ada Document yg sah nti dia bsr tak de la dia ssh

we have same situation but different stories sis , saya pun kena dftar as single mom jugak

5mo ago

Oh really?… hurmm…sedih jugak la kn tpi Demi c keçi rela berkorban jiwa dan raga😂🤣

eh sama due

5mo ago

Wahh…