Stress asyik kena cek bp

Saya stress sgt asyik kena cek bp lpas bersalin..3 mnggu dah cek selng shari..dah normal..dah review dktr..tp dktr still sruh cek lgk selang sehari.. Stress smpai kena panik attact and btul2 buat bp saya tinggi..sya jadi panik tgk mesin cek bp even mesin sya sndiri..dlu tak mcm ni..tp stat kena pnick atack tu.. Saya cepat serabut dah bdebar2.. Jadi takut tgk mesin bp tu..

2 Balas

Stress maybe sbb overthinking risau BP tk elok. Rilek je sis. Nk check tu bnyk kn selawat cuba tenang kn diri in shaa Allah okay. Sebelum cek BP minum air masak dulu.

take care