Bersalin

Saya stay kl ,checkup kt kl. Kalau nk bersalin di johor rumah mak. Mcm mne ye. Mksudnye nnt checkup lpas bersalin mcm mne ? Hospital jb terima tak

20 Balas

Buku pink tu bwa ke mana je..copy siap2 ic sis & suami dan surat nikah stapler blkg buku pink tu siap2 sbb ada hosp nk surat nikah.so standby je. Then lps da bersalin nnt minta suami htrkan buku pink tu kat kk atau kd terdekat nanti nurse akan stg rumah utk cek sis n baby. Imunisasi baby pun nnt amik kat kk terdekat. Lets say da hbs pantang nk balik rumah sis nnt lps imunisasi last kat kg bgtau nurse nk transfer ke kk kat tpt sis.. nnt dia discaj la baby sis dr kk kat kg. Tp make sure jgn miss imunisasi baby kat tpt sis tu nnt.

5y ago

Hehe. Thankyou sis .