usia kandungan tak sama dgn lmp

Hi, saya skrg pregnant 9w4d. Tapi ikut scan baru 7w. Belum nampak janin lgi. Normal ke? Doc ckp kebarangkalian baby tak jadi tu tinggi. Saya risau sgt. Ni baby ke 2. Yg first gugur ?

1 Balas

Biasenye atas 10w scan br nmpk janin.. Klu scan awl ykt nmpk kantung kosong.. Sy pon scan mase 10w tp size baby 8w. So tgu week 13 nnt doc suh scan lg.. Bg sy normal je size tu sbb ikut tarikh "production" mmg btul pttnye baby sy br size 8w.. Cume doc ikut tarikh 1stday last period tu.. Jd mmg xtally la dgn size baby😂