Adakah kantung ni nampak mcam nak jd keguguran ? No heartbeat

Saya skrg 8 weeks 3 days . Semalam check klinik biasa DR kata tak bole jumpa heartbeat , tapi baby punya grown-up semua ok . Lpas balik rumah i tak puas hati dan hari ke 2 pi scan balik kat klinik lain . Sama cerita je . Still no heartbeat . Mmg tak dapat jumpa , tapi smalam baby ada ikut weeks , tapi hari ni tiba2 ukuran dia dah masuk 7 weeks 6 days . Adakah saya mmg nak jd gugur ? Sbab smalam kantung bulat cantik tapi dalam 1 hari kantung dah lain mcam . Ni 2nd pregnacy saya . 1st baby tahun lepas April mmg dah stop heartbeat masa 8 weeks juga dan ada buat d&c . Mmg risau sgt !

Adakah kantung ni nampak mcam nak jd keguguran ? No heartbeat
19 Balas

Ni gambar Fisrt day .. masa tu kantung ok .. 😭😭

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

5y ago

Aamin !

semoga semua baik² & dipermudahkan semua urusan sis

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 baby mmg dah stop heartbeat 😭😭☹️DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

fikir positif ya puan. in Sha Allah semuanya baik2

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 baby mmg dah stop heartbeat ☹️DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

Doa yang baik²,semoga dipermudahkan segala urusan

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 baby mmg dah stop heartbeat . 😭DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

Smoga d permudah kan sgala urusan sis ye

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 ☹️☹️baby mmg dah stop heartbeat ☹️. DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

Semoga allah permudahkan

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 baby mmg dah stop heartbeat ☹️😭DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

Sy doakan yg tbaek

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 baby mmg dah stop heartbeat . DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih

Doa yg baik2 sis..

5y ago

Just balik dari hospital Kajang sis .. Dah jumpa O&G specialist , memang saya tak ada rezeki 😭 ☹️baby mmg dah stop heartbeat . DR bagi 2 minggu utk jatuh sendiri klau tak kena buat d&c . Down sgt sis . Sis ada tips tak untuk bagi baby turun keluar cepat ? Klau ada tolong share . Terima kasih