Baby 8 weeks 3 days . DR kata tak jumpa heartbeat . Normal ke ?

Saya down sgt mommys . Hari ni pergi check kat normal klinik utk pastikan heartbeat baby , tapi DR cakap dia tak dapat jumpa heartbeat . Dia kata maybe baby too small . Suruh datang lpas 2 minggu . Tapi kandungan i ikut tarikh last period . Mmg 8 weeks 3 days . Ada tak mommy2 sini pernah face kes mcam ni ?

2 Balas

Sy 9 week baru jmp heartbeat..tak pe..tggu je lg 2 minggu k..😊

Takpa tggu lagi lepas 2 minggu ye. Jangan skip folic acid dan susu.

4y ago

Ok mommy . Thank you