Anak no 2 tantrum

saya skrg 36weeks. kena bersalin 37weeks. pregnant anak ke3. bila mengandung ni anak no 2 tu tantrum teruk sgt. ni rasanya nak keluar lagi mengamok siang malam pagi . ni 1pagi sampai pukul 5pagi mengamokkk sbb tgk youtube tk jumpa video dia nak tu. saya tk bagi gadget kerap tapi entahlah dia sedar ngamok macam kena pukul. sampai tktahu nak buat apa dah . saya jenis cool je. tapi rasa emosi saya penat sgt bila dgr. saya jadi trauma pulak nk mengandung. jarak pun dalam 3tahun dgn skrg. bila anak tantrum tktahu nak buat apa. saya pun tktahu nak explain macam mana. saya rasa tk kuat bila anak mengamok tantrum macam ni. dgn badan badan pun dah sakit.

5 Balas

selalu la pasang surah apa2 BG dia dengar. sy skrg un 35w.jr 3tahun anak no 2 ni ... Alhamdulillah sejak sy tahu sybl prgnnt no3 sy hari2 pasang surah ibu mengandung.. baby dengar dia dengar ...xde meragam cuma kali abg nya kacau dia akan nangis. tu pun sikit²..istighfar banyk²...

1y ago

anak no 2 ni mmg sejenis tidur kena pasang ayat ayat Al-quran ni. takboleh tidur sunyi 😂🫶🏻