35wks, kerap membuang

Saya skrg 35wks, kerap rasa nak buang air besar berbanding air kecil, kadang rasa sakit nk buang air besar tu mcm nk terberanak 🥲 normal ke? kalau rasa mcm tu mean baby dh turun ke?

9 Balas

sya pun dah kurang buang air kecil skrng kerap buang air besar sya tkut teran terkluar kepala baby

2y ago

kan sis rasa takut pulak nak membuang tp tk dapat tahan sakit tu, last2 membuang jugk harap baik2 je, semoga dipermudahkan urusan dan selamat melahirkan ya sis ❤️