Baby tiap hari mengeras

Saya skrg 32 weeks, baby lately ni kerap mengeras.. Tu tanda2 bersalin dah nak dekat ke? Lau berdiri lama msti akan mengeras.. Huhu

2 Balas

sy minggu lps 32w mgeras dgn skit pinggang n perut.. kne tahan wad 2hari.. dkter pantau.. bukaan dh 1cm .. skrg ni sy 33w5d datang balik mengeras n sakit perut.. klau x okay juga kne pergi hospital la jawabnya..sbb bby first tkot 😩

2y ago

masih btahan lagi sis 😂😂😂 belum bersalin lagi.. sabar jela.. sy ni klau bslin awal cnfm kne tahan lama . sbb ad gdm on ubt+insulin.. drh tinggi lagi.. 38w kne serah diri.. klau bslin bwh dr 38w dkter dh bgthu kne duduk wad lma sikit sbb nk pntau.