Baby tiap hari mengeras

Saya skrg 32 weeks, baby lately ni kerap mengeras.. Tu tanda2 bersalin dah nak dekat ke? Lau berdiri lama msti akan mengeras.. Huhu

2 Balas

sy minggu lps 32w mgeras dgn skit pinggang n perut.. kne tahan wad 2hari.. dkter pantau.. bukaan dh 1cm .. skrg ni sy 33w5d datang balik mengeras n sakit perut.. klau x okay juga kne pergi hospital la jawabnya..sbb bby first tkot 😩

2y ago

masih btahan lagi sis 😂😂😂 belum bersalin lagi.. sabar jela.. sy ni klau bslin awal cnfm kne tahan lama . sbb ad gdm on ubt+insulin.. drh tinggi lagi.. 38w kne serah diri.. klau bslin bwh dr 38w dkter dh bgthu kne duduk wad lma sikit sbb nk pntau.

Klu mengeras xsakit tu false contraction. Blh google byk artikel psl tu.

2y ago

Lau sakit x kerap tapi hari2 tu kira false contraction jugak ke?