39w2d pregnancy

Hai mommies . Baby kerap mengeras tu tanda2 Nak bersalin ke ? Saya x de tanda2 Nak bersalin cuma baby kerap mengeras je#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Pantau pergerakan… ieka dlu benda first sebelum turun tanda … perut mengeras je sepanjang hari… lpas tu pergerakan x cukup…mlm tu turun darah… stay ward… esok petang tu keluar ward …. Lusa pagi tu keluar air ketuban…

1y ago

Yeke . Pergerakam Alhamdulillah okay . Baby active . Harap2 2/3 hari lagi pecah ketuban

ya,jika kerap mengeras dan sakit tu ke pinggang@pinggul berulang,memang tu la tanda nak bersalin. mcm sy punya simptom nak bersalin minggu lepas

1y ago

Saye sakit pinggang sehari macam sekali je . Lepas tu Okay . Huhu . Skrg dah 39w5d dah , masih Belom ada tanda