Kaki tangan bengkak

Saya skrg 23weeks , dan dari minggu lepas start sentiasa sakit tapak kaki smpai paha dan kadang2 tangan. Hari ni plak perasan yang kaki dan tangan mcm bengkak tau. Cincin pn dh kena tanggal ni. Normal ke ya? Monthly checkup sy isnin nxt week. Boleh ke sy tunggu je next week or perlu g hospital/ klinik segera ya? Saya belum minum air gula lgi. 1st baby so tak ada pengalaman sgt.

1 Balas

Normal sist..tpi sist xbleh tunda nak pgi kk..sbab nurse dan doc nak tngok prkembangan sist dan baby..lagi2 dalam keadaan sist skrg..☺