Sy dah masuk 8weeks . emosi saya mmg tak stabil . sy tinggal di rumah mak mertua . sejak dua menjak

saya selalu terasa hati dgn suami sy hanya benda kecik kdg2 sampai saya jadi benci dgn suami sy 😭 apakah itu pembawakan jugak? wajar ke saya balik kampong menghabiskan 1st trimester ni lepas saya dh ok??

5 Balas

klau sy mmng sy balik dulu kg mak ayh sy , suami yg faham mesti dia bagi . sbb kita awal2 prggy ni kena btol2 jaga emosi . stress skit mmng tk boleh .