Sakit Urat Sebelah KAKI Kiri KE Punggung

Saya selalu sakit Urat, dari ibu jari kaki sampai ke punggung. saya tak tau ia kejang atau apa. Adakah normal? Ada tak yang pernah alami? Bila Saya nak angkat kaki kiri terasa sakit. Nak bangun tidur dari mengiring sebelah kiri terasa sakit. Saya minta suami tekan2 atau urut bahagian punggung untuk bagi renggang sikit Urat. Tapi, lega dalam 2 3 hari, selepas itu datang balik sakit. Saya takut kemudian hari Saya ada masalah.

6 Balas

sy tgh alami. byk kan rehat n klu tdo cri posisi yg meringankan sakit. hr tu sy try buat senaman ringan utk kaki, Alhamdulilah ad kurang. mgkn urat terkedu ke ap kan