Sakit Urat dalam punggung sebelah kanan, adakah ia nya Normal ???

Alhamdulillah kandungan dah masuk 5 bulan ni semakin berkembang sihat akan tetapi adakah masalah seperti sakit urat dalam punggung sebelah kanan ini normal?? lagipun ni kehamilan kedua saya..hmm masa first pregnancy dulu tak terasa sangat😩😩

1 Balas

sama la kita, 5 bulan, 2nd pregnancy. punggung kanan sakit sangat since awal sebelum bukak buku lagi. tanya doktor, doktor kata normal je, dia suruh makan panadol je tiap kali sakit 🥲

3mo ago

panadol yang 500mg je. yang lain2 tak boleh.