Pengambilan Panadol semasa hamil

Saya selalu sakit kepala yg teruk drp week 10 sehingga skrg week 14 smpai perlu ambil Panadol extra 500mg setiap hri..saya rsau akn ada effect pada kandungan...sapa yg lebih tahu boleh share dgn sya x ada kesan buruk x utk kandungan jika sya kerap mkn Panadol ?tq😉#ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Hanya panadol biasa/paracetamol shj yg boleh sis. Extra ke actifast ke tak boleh masa preggy ni. Panadol extra tu kuat tau. Bahaya utk kandungan.