Kemurungan

Saya selalu menangis, stress, tengok ank² pun timbul perasaan benci..fikiran bercelaru..benda remeh boleh buat jadi tertekan..berkurung dan menangis tanpa punca yang jelas..

4 Balas

Hi mommy. Jika mommy muslim banyakkan istighfar. Cuba tarik nafas dalam-dalam. Peluk anak anda dan cuba usap anak anda. Berkomunikasi dgn keluarga/ rakan/ pasangan. Jika tidak dapat berjumpa mereka boleh call atau video call. Mungkin puan rasa berseorangan tapi mesti ada yang dapat menolong puan. Moga dipermudahkan.

kuatkn semangat mommy.. think positif.. doa bnyk2.. cuba tngk ank mommy senyum.. comel kn.. haa tu yg akn kita rindu nnti.. pluk cium ank.. agar x mgundang rasa lain slain kasih sayang.. kuatkn semangat mommy

moga mommy kuat utk semua ny. .percaya la tnpa ank2 disisi mommy akn rindu. .mmbsar kn ank adlh saat yg indah 🥰😍. .kuat ye mommy 💪💪💪

Sis buat sesuatu yg sis suka. Ciptakan sesuatu contohnya ajak anak2 tanam bunga, buat kuih, pg shoping, jln2 kat taman..