morning sickness teruk

saya sekarang sedang alami morning sicknes yg teruk. sampai saya mmg lgsg tk boleh nk makan nasi, mkn bnda yg sye suka pon tk boleh masuk. folic asic pon sy tk mkn. ada yg sesiapa yg berpengalaman mcm sy?

1 Balas

hye mommy. kte spsesen la mommy. .😊..smpai kne gastrik yg sgt2 trok. .awl pregnant smpi 5bln. .mse first pregnant lg trok . cbole mln smpi brslin . .mkn pon skit2 je buqt als prt. .yg k2 mbole mkn spfti mcm 2 je. pas 2 buah 2 je mmpu