runsing

Salam ibu² sume.. Skrg sy pregnant 13minggu maseh lgi alahan yg teruk tiap kli mkn mesti muntah.. Mkn asam pon muntah .. Boleh dikata sume mknan sy mkn muntah.. Sampai ubt klinik pon tkblh nk mkn .. Ad tak ibu alami mslh mcm sy tiap kli mkn mesti mknan tersekat dileher cube muntah utk keluarkn yg tersekat tp tk keluar yg tersekat mknan yg lain keluar tapi tak hancur.. Kenape ye??

1 Balas

kadang ade yg 1st trimester teruk, kadang 2nd nnti, kadang 3rd, kadang sepanjang kehamilan.. lain org lain alah nye.. lain bby pn lain ragam pregnant...