Saya ada soalan untuk ibu2 semua..saya harap ibu2 semua sudi menjawab soalan saya ni..

Saya sekarang ni tengah mengandung anak 1st...suami selalu dok ajak berhubungan intim..saya kadang2 terpaksa tolak ajakan suami sebab saya risau tentang kandungan saya ni..takut terjadi apa2 dkt kandungan saya ni.. Ibu2 semua adakah selamat untuk berhubungan intim dngn suami??kalau selamat untuk berhubungan intim dngn suami..posisi hubungan intim apa yg selamat untuk tengah sarat mengandung ni??maaf kalau soalan saya ni agak lucah..saya minta maaf ya..saya cuma nak tahu..belum ada berpengalaman lagi..

23 Balas

dh dekat due lagi elok kerap bhubungan intim..posisi y ibu sndri slesa

Saya pn berhubungan intim.. 🤣

Elakkn 1st trimester..