Mohon doa buat suami saya di ICU..

Saya sekarang hamil anak yang kedua..mohon doakan saya agar kuat menghadapi ujian ini..suami dimasukkan ke ICU akibat kegagalan paru paru bernafas dengan sendiri dan memerlukan bantuan sokongan mesin..anak saya yang pertama saya hantar pada mak cik saya kerana saya perlu menjaga dan merawat suami sakit..doakan agar suami saya dapat sembuh semula..amiiin ya rabbal a'lamin..

84 Balas

Aminnn...semoga semuanye urusan sis dipermudahkan..dan diberi kesihatan yg baik semula...

Moga Allah bg kesembuhan pd suami sis..Allahuma aamiin..hrp sis kuat...with da big hug❤

Allah..moga sis kuat hadapi dugaan ni.. moga suami sis cepat² sihat mcm biasa..aamiin..

InsyaAllah.. Moga yg baik2 shj utk awak sekeluarga. Moga dipermudahkan segala urusan ye.

Semoga suami puan diberikan kesembuhan dan segala urusan puan dipermudahkan.. Aamin..

Amiinnn .. semoga suami sis cepat sembuh dan Allah permudahkan segala urusan sis ..

Allah...semoga suami sis cpt sembuh...semoga d permudahkn urusan sis..Amin....

semoga suami puan cepat sembuh seperti biasa dan dipermudahkan semua urusan..

InShaaAllah. jgn lupakan Allah. InShaaAllah, Allah sentiasa dekat dgn sis.

Moga cepat sembuh utk suami puan. Moga dipermudahkan urusan puan sekeluarga