Mohon doa buat suami saya di ICU..

Saya sekarang hamil anak yang kedua..mohon doakan saya agar kuat menghadapi ujian ini..suami dimasukkan ke ICU akibat kegagalan paru paru bernafas dengan sendiri dan memerlukan bantuan sokongan mesin..anak saya yang pertama saya hantar pada mak cik saya kerana saya perlu menjaga dan merawat suami sakit..doakan agar suami saya dapat sembuh semula..amiiin ya rabbal a'lamin..

84 Balas

Aamiin..moga suami puan di beri kesembuhan seperti sedia kala...dn puan sorg isteri yg sngt kuat...smoga puan terus kuat utk suami dan anak yg bakal lahir...

Semoga allah meringankan bebanan kesakitan. Sakit menandakan yang allah sayang akan kita, rindu nk dengar bibir kita bertahmid padanya. Harap puan bertabah

Aamiin...smga awak dikurniakn kkuatan n pbykan sabar tmpuh ujian...smga suami dikurniakan ksembuhan segera...jaga diri juga ya...

semoga suami sis diberikan kesembuhan n sis tabah menghadapi ujian yang diberikan,banyakan berdoa semoga ada keajaipan

Amin... Semoga suami sis cepat sembuh, Semoga segala urusan dipermudahkan, Dan sentiasa berdoa sis... Moga sis tabah..

Semoga semua baik2 saja dan puan kuat hadapi ujian ini...semoga suami puan akan cpt pulih seperti sblm ini...

ALLAHHU...SYAFAKALLAH SEMOGA ALLAH BERIKAT KESEMBUHAN PADA SUAMI AKK..IN SHAA ALLAH AAMIIN..BANYAK2 SELAWAT YE KAK

Allah, berat dugaan sis. Moga dipermudahkan ye. Harap suami cepat sihat, dan sis pun jaga kesihatan okay.

Semoga diberi kesembuhan kepada suami puan. Aminn. Solat hajat & sentiasa berdoa ye puan 🌸

Semoga suami sis segera diberi kesembuhan & sis dipermudahkan segala urusan. Aaamminnn 💗