Road to be mom.. (trying hard)

assalammualikum. moms, Sy sedang TTC.. Saya nak tanyakan beberapa soalan. 1) sy seorang yang mempunyai rahim terbalik, adakah cadangan teknik2 tertentu utk bersama suami agar mudah sy hamil? 2) selepas bersama, dalam tempoh 15-30 minit sy berehat dulu kemudian suami suruh terus mandi wajib. Adakah cara ini menyukarkan utk lekat? 3) saya sedang berikhtiar hamil, mohon doakan saya dan suami agar segera dikurniakan rezeki zuriat ya agar dgn kehadiran malaikat kecil ini dpt mendatangkan kebaikan buat kami pasangan suami isteri. Moga ada doa antara kita makbul.. Allahumma Amiinn ya Mujib

2 Balas

Hi awk.. Hopefully dr pembacaan sy ni dpt mmbantu.. Jwpn: 1. Tetap berpeluang hamil.dont worry..teknik byk info is doggy style.maaf bhs. 2. Ok da rest tu..n boleh mndi wajib after tu..jgn douching,just basuh ngn air biasa je.. 3. Amin..mkn acid folid utk persediaan.. doakan sy juga ya.. thankss

Jwpn dri pandangan sy 1.xde mslh pun rahim trbalik atau rahim kebelakang..selama ada rhim kita msih boleh hmil 2.try lepas brsama tu letak bntal bawah pggung bg tggi sedikit..biar la 2jam.mcm sy biar smpai pagi..target tarikh subur kerapkn brsma 3.semoga sis dpt rzki hamil tahun ni.amin